Üdvözlöm az oldalamon! Kérem, ismerje meg, hogy miben és hogyan segíthetek Önnek!

Iványuk Áron vagyok, fiatal, férfi pszichológus, Budapesten fogadom azokat, akik úgy érzik, hogy az életük bizonyos területein egy szakember segítségére szorulnak.

A fiatalság sokak szemében egyenlő a tapasztalatlansággal, de én sokkal inkább a pozitív oldalát látom: a nyitottságot, rugalmasságot, elfogadást, illetve azt az érdeklődést, ami arra késztet, hogy a hozzám fordulók problémáinak minél mélyrehatóbban utánajárjak, hogy minél többet megtudhassak róla és a lehető legjobb módon segíthessek. Emellett egy évig egy hajléktalanszállón önkénteskedtem, ahol egyéni segítő beszélgetéseket tartottam nagyon nehéz sorsú embereknek, majd másfél éven keresztül dolgoztam a Máltai Szeretetszolgálatnál a hajléktalan személyek Közösségi Pszichiátriai Ellátásában, ez pedig rengeteg tapasztalatot adott.

Magánpraxisom során olyan, elsősorban 16 évnél idősebb emberek problémáival foglalkozom (nemi, vallási, vagy etnikai hovatartozástól függetlenül), akik a következő nehézségek valamelyikével küzdenek:

Kapcsolati nehézségek: Ezek lehetnek baráti, munkatársi, családi, vagy párkapcsolati problémák, akár a kapcsolatok kialakításával, akár a fenntartásukkal kapcsolatos nehézségek, vagy kapcsolati konfliktusok, krízisek is.

Önismeret, önértékelés: Önmagunk mélyebb ismerete számos problémánkra, így az önértékelési nehézségeinkre, önbizalomhiányunkra is megoldást kínálhat, de a hétköznapi élet teendőiben is nagy hasznát látjuk annak, ha magunkat minél jobban megismerjük.

Szorongás, levertség: A pszichológiai tanácsadás során ezekre a nehézségekre is megoldást találhatunk, hiszen egy biztonságos, elfogadó közeg nagymértékben csökkentheti ezen tünetek intenzitását.

Szexuális problémák: Szexuálpszichológiai szakpszichológusként olyan személyeknek segítek, akik problémákat tapasztalnak a szexuális életükben.

A pszichológusi munka az én szememben egy olyan közös út, ahol Ön és én közösen dolgozunk azon, hogy az együtt megfogalmazott célokat elérjük. Hiszem, hogy minden emberben megvan a lehetőség és az erő, hogy előre lépjen, jobbá váljon és dolgozzon a nehézségeivel.

Örömmel fogadom jelentkezését!

 

Hívjon most: 70/634-8143

Magamról

Iványuk Áron vagyok, pszichológusként dolgozom Budapesten. Az egyetemi tanulmányaim mellett egy tanéven keresztül egy hajléktalanszállón önkénteskedtem, ahol a segítő beszélgetések során nagyon nehéz emberi sorsokkal találkoztam.

A pszichológusoknál a tanulás nem ér véget az egyetemi diploma megszerzésével, én magam is folyamatosan további képzésekre és önismeretre járok, hogy hónapról-hónapra, évről-évre egyre többet és többet adhassak klienseimnek és egyre több embernek nyújthassak professzionális segítséget.

 

Elérhetőségek

Mobil: 06706348143

Email: ivanyuk.aron@gmail.com